Like
Boldtræning, børnefødder, ekspertiindlæg, expertiindlæg, fodindlæg, Fodsmerter, Fysioterapi, Hælsmerter, Indlægsbehandling, indlægsekspert, Indlægseksperten, Indlægsexpert, indlægsspecialisten, overbelastningsskader, Severs syndrom, Smertebehandling, Smerter i foden, Solemaids, sunde fødder

Nyhed nyhed nyhed

Hos INDLÆGS-Specialisten i Ribe er det nu blevet muligt at få lavet indlægssåler til børn med hælsmerter.

INDLÆGS-Specialisten (en del af FODTERAPI DK ), er den eneste klinik i Esbjerg, Varde, Vejen og Billund  kommune, som tilbyder dette fysioterapeutisk behandlingstilbud til børn med Severs Syndrom (overbelastning i hælens vækstzone).

Severs syndrom er et stort og voksende problem for rigtig mange børn, særligt idrætsaktive børn. Det rammer typisk i alderen 8-14 år.

Vi ved fra forskning at ca. 10.000 børn i Danmark lider af hælsmerter, størstedelen er fodboldspillere, men også  børn som dyrker håndbold, basket, floorball, badminton, og gymnastik  er udsatte. Det skyldes blandt andet, at der i netop disse idrætsgrene trænes på hårdt underlag og der indgår mange hop, spring og hårde landinger på hælene, hvilket forstyrre hælens vækstzone.

SOLEMAIDS®  indlægssåler er en  yderst effektiv løsning.  9 ud af 10 børn responderer positivt på sålen.

Tilstanden kan være yderst smertefuld og kan betyde at børnene  kun kan deltage aktivt i begrænset omfang eller i værste fald helt må stoppe med deres sport.

Hidtil har løsningen været aflastning gennem pause fra sporten, men SOLEMAIDS – indlægssålen gør det muligt at fortsætte med at være aktiv, mens kroppen selv sørger for at fjerne problemet.

Hælsmerterne er nemlig vækstbetinget og går væk af sig selv, men desværre kan det have lange udsigter. Alt fra uger/mdr. til flere år.

Læs mere om Severs Syndrom på www.solemaids.dk

Har du brug for råd og vejledning er du meget velkomme til at ringe til fysioterapeut Michaela Søllingvraa på

Tlf: 22 59 49 40 eller sende en mail til ribefys@gmail.com

Related Posts