Like
børnefødder, ekspertiindlæg, expertiindlæg, fodindlæg, Fodsmerter, Fodterapi, Fysioterapi, Genoptræning, Hælsmerter, Indlægsbehandling, indlægsekspert, Indlægseksperten, Indlægsexpert, indlægsspecialisten, overbelastningsskader, Severs syndrom, Smertebehandling, Smerter i foden, Solemaids, sunde fødder

Severs hælsyndrom

For at kunne går fra barn til voksen, er kroppen så listigt indrettet, at vores knogler er udstyret med særlige vækstzoner (epifyser),  som er områder i knoglerne, der er åbne, bløde og eftergivelige, hvorfra knoglerne har mulighed for at vokser sig større og længere.

Disse områder kan under vækstspurten blive særligt sensitive og sårbare og være årsag til, at barnet i en periode udvikler slemme hælsmerter (Severs hælsyndrom).

Hvis hælene udsættes for mange og gentagne hop, spring og hårde landinger, som det fx.  sker i løb, fodbold, og håndbold, kan der opstår inflammation i vækstzonen.

Der er derfor ikke sjældent at særligt aktive børn får hælsmerter.

Der er HELDIGVIS hjælp at hente lige rundt om hjørnet – svaret er SOLEMAIDS-indlægssåler, som har vist sig at hjælpe 9 ud af 10 børn af med deres hælsmerter , så de kan forblive aktive igennem hele deres vækstperiode.

Hvis du kender et barn med hælsmerter, så kontakt fysioterapeut Michaela Søllingvraa fra INDLÆGS-specialisten i Ribe på tlf. 22 59 49 40

INDLÆGS-Specialisten dækker hele Esbjerg, Varde, Vejen og Billund kommune.

INDLÆGS-Specialisten er en del af FodterapiDK, Sportsvej 8, 6760 Ribe.

Få svar på ofte stillede spørgsmål om Severs hælsyndrom her

Related Posts