Like
børnefødder, ekspertiindlæg, expertiindlæg, fodindlæg, Fodsmerter, Fysioterapi, Hælsmerter, Indlægsbehandling, indlægsekspert, Indlægseksperten, Indlægsexpert, indlægsspecialisten, overbelastningsskader, Severs syndrom, Smertebehandling, Solemaids, Uncategorized

HAM HER SKAL DU LIGE HOLDE ØJE MED…

Jeg vil gerne have lov at drysse lidt stjernestøv ud over den her søde, talentfulde unge mand.

KRISTIAN hedder han, er sådan ca. 12 år og bor i Varde.

Han er ikke bare go´, han er faktisk RIGTIG god til at spille badminton, og der er store chancer for at han meget snart bliver udtaget til U15 landsholdet – BOM

– det ku´ hans stolte mormor fortælle mig, da hun var med på besøg på klinikken i fredags.

WAUW – Synes du ikke at det er vildt?

Ved du hvor svært det er at styre den der lille, hvide, fjerede fætter rundt på en badmintonbane❓ – det gør jeg – vil tro at det er lige så svært som at lære at tale kinesisk😫

Kristian træner badminton 4 gange om ugen i ”Badminton Esbjerg”.

Det er hård kost for unge fødder – og som du måske allerede har gættet ja, så er den gal med Kristians hæle, faktisk er det kun det venstre hæl som laver ballade.

Kristian har ikke tid til at vente på at smerterne bare forsvinder af sig selv, for det gør de heldigvis, vi ved bare ikke præcis hvornår.

Problemet hedder Severs syndrom, en irriterende vokseværksrelateret hælproblematik som rammer aktive børn og unge.

Derfor må der tages andre midler i brug – i dette tilfælde SOLEMAIDS INDLÆGSSÅLER, som aflaster den ømme hæl nede i skoene, så længe fødderne vokser.

Han ser allerede rigtig glad ud, ik´sandt?……det er fordi Kristian allerede ku´ mærke effekten af sålerne, så snart de lå i skoen – JUHUUUUU for Solemaids.

Jeg føler mig SÅ heldig at jeg hver uge får lov til at hjælpe unge sporttalenter med at forblive aktive.

Kender du et barn som døjer med hælsmerter, så kontakt FOD-& FYSIOTERAPI i Ribe.

Klinikken i hjertet af Ribe er en af de 15 klinikker i Danmark, som er certificeret Solemaids behandlere – og det er vi MEGASTOLTE over.

FOD- & FYSIOTERAPI v/ Michaela Søllingvraa

Vi behandler dig lidt bedre

Related Posts