Image

Indlæg/SOLEMAIDS

Er du en af de mange, som oplever smerter når du dyrker sport, går, løber, cykler eller på anden måde er fysisk aktiv kan det være, at netop du har behov for et individuelt fremstillet indlæg. Hos FOD- & FYSIOTERAPI fremstilles ortopædiske fodindlæg. Alle indlæg tilpasses af klinikkens egen fod- og fysioterapeut, med speciale i kroppens biomekanik. På den måde sikrer vi dig et nærværende og effektivt behandlingsforløb. Typiske områder som kan behandles med indlæg.

Fodindlæg er et effektivt redskab, til dig som ønsker at bevare en aktiv og smertefri hverdag. Indlæg kan sjældent stå alene, derfor får du også altid tilbudt individuel vejledning omkring andre tiltag, som kan være relevante for at afhjælpe netop din smerteproblematik.

SOLEMAIDS

Hælsmerter (Severs syndrom) er et stort problem for rigtig mange idrætsaktive børn og unge. Severs Syndrom rammer typisk børn i alderen 8-14 år. Severs syndrom er en smertefuld og  voldsomt generende  overbelastningstilstand i hælens vækstzone.

SOLEMAIDS indlægssåler, som er et specialdesignet fodindlæg er en yderst effekt løsning på problemet. SOLEMAIDS er en dansk opfindelse, udviklet gennem en årrække, af fysioterapeut Per Øllgaard fra Viborg. Hidtil har løsningen blandt behandlere været aflastning gennem pause, men SOLEMAIDS gør det nu muligt fortsat at deltage i sport på trods af hælsmerterne, imens kroppen selv sørger for at fjerne problemet.

FOD- & FYSIOTERAPI er den eneste klinik, der laver SOLEMAIDS i hele Sydvestjylland (Esbjerg, Varde, Vejen og Billund kommune)

Læs mere om SOLEMAIDS her

Min autorisation er din garanti for professionel behandling.
Book en tid på:

22 59 49 40