Like
Diabetes, Diabetesfødder, ekspertiindlæg, fodindlæg, Fodsmerter, Fodterapi, Hælsmerter, Indlægsbehandling, indlægsekspert, Indlægseksperten, Indlægsexpert, indlægsspecialisten, Smertebehandling, Smerter i foden, sunde fødder

TYPE 2-DIABETES KAN SPISES ELLER TRÆNES VÆK!

FALSK! Når man først har fået type 2- diabetes, kan man ikke slippe af med sygdommen igen. Den sidder så at sige i kroppen. Men man kan hjælpe ens krop, så den bedre kan omsætte sukker ved hjælp af sund kost og motion. Det kan sænke blodsukkeret, og i nogle tilfælde vil der i et stykke tid ikke være behov for blodsukkersænkende medicin. Selvom man ikke har brug for blodsukkersænkende medicin, har man stadig type 2-diabetes. 

(Kilde: Steno diabetescenter)

Type 2 -diabetespatienter udgør en stor del af de patienter som dagligt behandles på klinik for fodterapi rundt om i Danmark.

Det skyldes at der i kølvandet på sygdommen ofte medfølger senkomplikationer, som påvirker patientens fødder i negativ retning.

Har du diabetes er det en rigtig god idé at rette henvendelse til din læge og bede om en henvisning til fodterapi. Der gives tilskud til behandling hos statsaut. fodterapeuter som arbejde under overenskomst med danske regioner.

Related Posts