Like
Diabetes, Diabetesfødder, ekspertiindlæg, expertiindlæg, fodhygiejne, fodindlæg, Fodsmerter, Fodterapi, Fysioterapi, Hælsmerter, Indlægsbehandling, indlægsekspert, Indlægseksperten, Indlægsexpert, indlægsspecialisten, sunde fødder

FOD- & FYSIOTERAPEUTEN ANBEFALER

Ved du ikke lige hvad du skal bruge din lørdag på, så var dét her måske en mulighed👏🏼🎧

Rigtig mange af de patienter som kommer til behandling her på klinikken i Ribe, kommer fordi de har diabetes, oftest type 2- diabetes.

De er blevet henvist af deres egen læge til klinik for fodterapi, fordi det OGSÅ er vigtigt at passe godt på fødderne, når man har diabetes.

I kølvandet på sygdommen medfølger alt for mange kedelige senkomplikationer og alvorlige følgesygdomme, som kun de færreste er klar over.

Mange diabetikere kender ikke deres egne tal eller behandlingsmål, viser en undersøgelse fra Diabetesforeningen.

Her på klinikken ser vi desværre ofte diabetespatienter, som ender med at få amputeret tæer, dele af foden, hele foden eller i værste fald et ben, fordi sygdomme ikke er under kontrol.

Hør podcast-serie her i fem afsnit, der handler om at have et godt liv med type 2-diabetes, og om at have styr på sin sygdom og sine diabetestal.

Det kan sagtens lade sig gøre at leve et godt liv med type 2-diabetes, men det kræver, at man engagerer sig i sin sygdom og har styr på fire vigtige tal: Langtidsblodsukker, LDL-kolesterol, blodtryk og vægt.

Podcasten er produceret af Novo Nordisk Danmark

Rigtig god fornøjelse ….og god weekend

#viden #fodterapeut #diabetes #danskefodterapeuter #diabetesforeningen #novonordisk #sundefødder

Related Posts