Like
Indlægsbehandling

Halloooo mand, …er du klar til at gi´de andre baghjul?

Foråret står for døren, det samme gør cykelsæsonen. Cyklen har sikkert allerede fået det store service, men hvad med dig selv?

Overbelastning og skader

Mange cykleryttere har tendens til over-pronation når de sidder på cyklen, det vil sige at fod og knæ falder indad – en tendens som forstærkes yderligere, når trætheden melder sig efter mange kilometer i sadlen. En del overbelastnings skader kan undgås ved at støtte foden med et individuelt fremstillet indlæg i cykleskoen.

Gør som mange af ”profferne”

Opgradér dine cykelsko til et højere niveau af komfort og præstation. Forbedr dit tempo og gi´ de andre baghjul.  Et indlæg i cykelskoen giver stabilitet og holder fod, knæ og hofte i rette position, så musklerne i ben og fødder får optimale arbejdsbetingelser, hvorved kraftoverførslen til pedalerne forbedres og risikoen for skader minimeres.  Ved at understøtte foden i dens rigtige position vil du desuden opleve mindre træthed og ømhed i fødder, læg og knæ. Et fodindlæg optimerer med andre ord forbindelsen til cyklen og dirigerer kraften direkte ned i pedalerne og nedsætter skadesrisikoen.

Kontakt:

FODTERAPIDK v/ Statsaut. for og fysioterapeut Michaela Søllingvaa hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid: Tlf. 22 59 49 40

Klinikken er specialist i fremstilling af individuelle indlæg, også til dine cyklesko.

Vi står altid klar med gode råd om træning og optimal pleje af dine cykelfødder og sko på touren.

HUSK – som medlem af sygeforsikringen ”danmark” kan du få tilskud til individuelt fremstillede fodindlæg.

Related Posts