Like
Diabetes, Diabetesfødder, ekspertiindlæg, expertiindlæg, fodindlæg, Fodterapi, Fysioterapi, Genoptræning, Indlægsbehandling, indlægsekspert, Indlægsexpert, overbelastningsskader, sunde fødder, Uncategorized

Filosofisk fredag – Gå for Søren,Gå!

“Tab for alt i verden ikke lysten til at gå. Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom. Jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den.” …Søren Kierkegaard

Ovenstående tekst er et let omskrevet og forkortet uddrag af et oprindeligt brev som Søren Kierkegaard skrev til sin svigerinde Henriette (1847) som var syg. Selv var han hele livet glad for at gå.

“Naar man bliver ved at gaae, saa gaaer det nok…”

…Og der er noget om snakken. Al nyere forskning tyder på, at det at gå er med til at holde os sunde og raske såvel fysisk som mentalt.

De kloge ord gør på alle mulige tænkelige måder FODTERAPEUTENS arbejde så meget mere betydningsfuldt, fordi vores vigtigste mission er, at medvirke til at holde mennesker godt gående hele livet – og vi forsøger med en motiverende tilgang, til enhver tid, at gøre vores bedste for at holde vores medmennesker så aktive som det nu engang kan lade sig gøre med de udfordringer den enkelte måtte have.

Har du en god ven, veninde, kollega, nabo, you name it , som går og skrænter lidt, så tag vedkommende i opslaget her og gå en tur sammen – bare fordi….

Rigtig god tur👣

Maleren Wilhelm Mastrands berømte tegning af Kierkegaard, der går.

Kærlig hilsen Michaela

Related Posts